/Eddie_greve.jpg

Eddie og de andre

Eddie van Lüthje tager selv rundt solo til alskens arrangementer, eller som en swingende, gyngende og syngende duo når Marianne Hansen er med på indtil flere harmonikaer.
Som solo, duo og trio kan Eddie & CO stille op med endnu nogle snese Halfdan-sange sat i musik af Eddie, egne tekster og musik, eller med årstidens sange og salmer, alt efter arrangementets størrelse og ønsker.
Andre udspil kan være:
"Mennesker jeg har mødt" - en kavalkade i ord og musik hvor Eddie fortæller om møder med andre musikere og digtere, rundet af med melodier til Halfdan Rasmussen, hans søn Tom Nagel Rasmussen, Johannes Møllehave, Carl Scharnberg, Ivan Malinovski og Bert Brecht - og sange af Per Dich, Thøger Olesen, Bent Fabricius Bjerre, Sigfred Pedersen, Peter Vesth, Erik Grib, Thomas Kjellerup, Poul Dissing, Svend Gyldmark og Poul Reichardt - for ikke at glemme den smukke salme "Lyset" hvor Eddies tekst og melodi om et livsdøgn/et døgn på havet - er dedikeret til Hendes Majestæt Dronning Margrethe den II.
Suiten “Vinterdigte” med Eddie og Tom Nagel Rasmussens musik til 24 digte fra Halfdan Rasmussens “Julekalender for Voksne” har givet Eddie og Eddie’oterne forrygende travlt siden udgivelsen af cd'en "Vinterdigte".
Med Eddie van Lüthje i front på sang, guitar, harpe og snakketøj, fortælles og spilles der i to timer rundt om Halfdan Rasmussens poetiske og snurrige univers.
Med Jesper Kirkbøl, på allehånde rytmiske percussion instrumenter og trommesæt, Marcel Vos, på el-bas og bundløs bas, Susanne Hjelm som kor og Henrik Drents guitar swinges der med rytmer og ord.
“Vinterdigte-suiten” med alle 24 digte med det fulde 5-mands band "Eddie'oterne".