/Halfdan.jpg

Eddie og Halfdan

Eddie og Eddie’oterne har haft forrygende travlt siden udgivelsen af cd'en "Vinterdigte". Med Eddie van Lüthje i front på sang, guitarer, harpe og snakketøj, fortælles og spilles der i to timer rundt om Halfdan Rasmussens poetiske og snurrige univers.
Med Jesper Kirkbøl,på allehånde rytmiske percussion instrumenter og trommesæt, Marcel Vos, på el-bas og båndløs bas, Susanne Hjelm  som kor og Henrik Drent der swinger med rytmer og riff's på guitar påp cd'en.
De fem knoklede i september-oktober i Lars Krarups  sittingroom”- studie i på Sortedams Dossering i København for at indspille de 24, meget forskellige melodier til Halfdan Rasmussen’s ”Julekalender for Voksne” som i Eddies musikalske version kom til at hedde ”Vinterdigte”. Der er nemlig meget mere varm vinter, sex, sjov, alvor og poesi end juleglimmer-  over de 24 vinterdigte.
I Studiet fik "Eddie'oterne" hjælp af andre af Danmarks bedste musikere, Eddie's gamle musikalske venner, Hugo Rasmussen kontrabas, Troels Jensen, guitar, Jarno Varsted, mundharpe, Leon Hegelund, guitar, Morten Nygaard på hamrende effektive harmonikaer og Lars Krarup på akk. guitar, lead, dobro, slideguitar, autoharpe og mandolin.
”Vinterdigte-suiten” med alle 24 digte opføres kun med det fulde 5-mands band.
CD’en  ”Vinterdigte” fra Max Musik kan bestilles hos din lokale
musikforhandler (MMCD 146  -Vinterdigte med Eddie & Eddie’oterne). Prisen er 129.95. Eller bestilles her på nettet - via GDC eller Jan Irhøj, Max Musik. Så er prisen kun 90 kr. incl. moms, eksklusiv ekspedition og post